Auto’s Poetser: uw deskundige detaillering voor alle autotypen


Bent u op zoek naar Professionele Reinigingsoplossingen in Utrecht voor uw auto? Zo ja, dan kunt u rekenen op Auto’s Poetser. In deze blog gaan we speciaal in op Exterieur detaillering Utrecht.

Onze autoreinigingsdiensten voor het exterieur bij Auto’s Poetsera zijn speciaal ontworpen om hardnekkig vuil, stof en straatvuil te verwijderen. Met een missie om uw auto gloednieuw te maken, maken wij uw auto grondig schoon met behulp van gespecialiseerde reinigingsproducten en -technieken. Zo ziet het exterieur van uw auto er weer als nieuw uit en kunt u weer trots zijn als u rijdt.

Exterieur Showroom autoreiniging Utrecht

Bij Auto’s Poetser zorgt onze exterieurshowroom autoreiniging Utrecht ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Onze professionele medewerkers richten zich op het reinigen van de buitenkant van auto’s en zorgen ervoor dat uw auto er stralend uitziet. Dit is een proces waarbij alle externe oppervlakken van een voertuig worden gereinigd en gerenoveerd om een showklare textuur te verkrijgen.

Laten we een paar van de verschillende stappen van Exterieur bekijken die Utrecht detailleren:

• Spoelen: Er wordt gebruik gemaakt van een slangmondstuk om een waterstraal te produceren met voldoende kracht om de buitenkant van de auto met gematigde druk heen en weer te spuiten. Richt het mondstuk ongeveer 2,5 cm van de buitenkant af, zodat er slechts lichte kralen ontstaan.

• Drogen: Na het spoelen wordt een schone microvezelwafelgeweven droogdoek gebruikt om de buitenkant van de auto te drogen door deze in de hand te houden totdat er geen water meer achterblijft. Zorg ervoor dat u niet ruw over geverfde oppervlakken veegt of wrijft, anders kunt u er krassen op maken en schade veroorzaken.

• Voorbehandeling: Naast het drogen wordt een autolakreiniger aangebracht om hardnekkig vet en vuil van de buitenkant van de auto te verwijderen. Verfreinigers zijn meestal erg zuur en vreten de meeste gifstoffen op.

• Reinigen: Daarna wordt de auto gereinigd door een pH-neutrale autoshampoo te gebruiken en schuim op de buitenkant van de auto aan te brengen met een laagpolige detailleringshandschoen of een microvezelapplicatorpad. Na ongeveer 2 minuten moet u afwassen met water onder hoge druk. Verwijder het vervolgens met een schone microvezeldoek.

• Polijsten: Vervolgens wordt een uniek type alles-in-één productpolijstmiddel aangebracht dat reinigers en polijstmiddelen bevat. Laat de nagellak drogen totdat er geen residu meer aan de buitenkant achterblijft.

• Bescherming: Bovenal is het belangrijk om de afwerking van de auto te beschermen tegen milieuvervuiling en UV-straling. Daarvoor werd de volgende keer een autowax, sealant of coating aangebracht.

Velgenreiniging Utrecht

Aantrekkelijke velgen verbeteren de uitstraling van elke auto. Hiervoor boekt u de beste Velgenreiniging Utrecht  bij Auto’s Poetser. Het is echt de moeite waard. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit gereedschappen. 

Comments

Popular posts from this blog

Gids voor autodetailing: alles wat u moet weten